Vorige | Volgende
Verhuurd

Barndesteeg 9 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Op een toplocatie beiden wij een zeer charmante en deels gerenoveerde bedrijfsruimte aan van ca. 70 m2 en is gelegen in hartje centrum nabij de Nieuwmarkt. De Barndesteeg ligt tussen de Oudezijds Achterburgwal en Kloveniersburgwal in de oude binnenstad. Tevens is de mogelijkheid om de keuken te gebruiken voor het (voor)bereiden van de te verkopen zaken, bijvoorbeeld soepen, luxe broodjes oid. Het...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
70 m²

Omschrijving

Op een toplocatie beiden wij een zeer charmante en deels gerenoveerde bedrijfsruimte aan van ca. 70 m2 en is gelegen in hartje centrum nabij de Nieuwmarkt.

De Barndesteeg ligt tussen de Oudezijds Achterburgwal en Kloveniersburgwal in de oude binnenstad. Tevens is de mogelijkheid om de keuken te gebruiken voor het (voor)bereiden van de te verkopen zaken, bijvoorbeeld soepen, luxe broodjes oid.

Het opleverniveau is zeer netjes en dat wil zeggen een nette vloer, mooi plafond met balkenlaag, ruimte en complete keukenopstelling, net toilet en douchegelegenheid. Aan de achterzijde is nog een klein opgang welke toegang geeft aan twee separate ruimtes. Ook de buitenzijde en opvallend door zijn karakteristieke raampartij en lichtinval is heerlijk en uitnodigend.

De ruimte is open en licht en geschikt voor diverse doeleinden en is zeker een bezichtiging waard als u een ruimte zoekt die zo te betrekken is in het meest bijzondere deel van Amsterdam.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
70 m²

Foto's