Vorige | Volgende
Verhuurd

Amstelveenseweg 35 - 39 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Object: Op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, naast het Vondelpark en op loopafstand van de Overtoom, op de begane grond bevindt zich deze grote winkelruimte. De ruimte heeft meerdere ingangen aan de Amstelveenseweg en aan de Zocherstraat. De winkelruimte wordt momenteel volledig casco gemaakt, d.w.z., verwijderen alle inventaris, verwijderen niet dragende wanden, verwijderen...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
405 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Object:
Op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, naast het Vondelpark en op loopafstand van de Overtoom, op de begane grond bevindt zich deze grote winkelruimte. De ruimte heeft meerdere ingangen aan de Amstelveenseweg en aan de Zocherstraat.

De winkelruimte wordt momenteel volledig casco gemaakt, d.w.z., verwijderen alle inventaris, verwijderen niet dragende wanden, verwijderen plafond zodat de originele hoogte weer volledig benut kan worden. De basisvoorzieningen zullen ook worden nagezien en waar nodig hersteld.

Tevens bestaat er, in overleg met eigenaar, de mogelijkheid om eventueel enkele zaken tijdens de renovatie uit te voeren t.a.v. het opleverniveau van het pand.

De winkelruimte is goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Tramlijn 1 stopt bijvoorbeeld om de hoek (Overtoom). Met eigen vervoer is de locatie goed te bereiken via de ringweg A-10 (afrit S108) alsmede via de Overtoom en Amstelveenseweg bent u zo in het centrum van de stad.

Dus al met al is het een unieke kans op een unieke locatie!

Opleveringsniveau:
Casco - gerenoveerd.

Huursom
€ 120.000,- per jaar excl. BTW (405m2)
€ 100.000,- per jaar excl. BTW (325m2)

Aanvaarding:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2012) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar of tien jaar met vijf jaar optietermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde, waarbij de dan vast te stellen huurprijs nimmer lager zal zijn dan die van het voorgaande jaar.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van minimaal drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
405 m²

Foto's